Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στρίμωξαν τον Μπερτομέου

Euroleague: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στρίμωξαν τον Μπερτομέου

Μπερτομέου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Euroleague, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να φαίνεται ότι είναι σε δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι της διοίκησης επτά κορυφαίων συλλόγων της διοργάνωσης συναντήθηκαν μυστικά στην Αθήνα κι ετοιμάζουν κινήσεις εναντίον του Τζόρντι Μπερτομέου.

Πρόκειται για τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Εφές, της Μακαμπι, της ΤΣΣΚΑ, της Ζαλγκίρις και της Αρμάνι, οι οποίες συζήτησαν όλα όσα δεν τους αρέσουν στη νυν διοίκηση της Euroleague κι εξέφρασαν τις απορίες τους για κάποια οικονομικά θέματα, κάνοντας λόγο για κακοδιαχείριση από τον Μπερτομέου!

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση των επτά συλλόγων και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε στην Αθήνα δείχνει και τη δυναμική των δύο ελληνικών ομάδων στην Euroleague. Μπορεί ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός να απέτυχαν φέτος σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στα δρώμενα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Σκινδήλια. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…