Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χάκετ: «Βγάλαμε τα plays μας όταν έπρεπε»

Χάκετ: «Βγάλαμε τα plays μας όταν έπρεπε»

daniel hackett cska moscow eb20 2 scaled

Ο Ντένιελ Χάκετ ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη νίκη της επί της Φενέρ, και τόνισε ότι η αυτοπεποίθηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο Ιταλός γκαρντ αναφέρθηκε στα κρίσιμα plays της ομάδας του, τα οποία βγήκαν και λόγο της μεγάλης αυτοπεποίθησης.

Αναλυτικά:

«Η άμυνα μας ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχτήκαμε 42 πόντους και στο δεύτερο, πολύ λιγότερους. Ο αντίπαλος έκανε καλή δουλειά, πάλεψε κι έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος. Είχαμε όμως, πολλή αυτοπεποίθηση και βγάλαμε στην πορεία τα plays μας. Δεν τα χάσαμε όταν επέστρεψαν στο παιχνίδι. Μείναμε ενωμένοι και κάναμε μια καλή νίκη. Κάναμε το 2-0 και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα και όχι η δική μου απόδοση».

Από την πλευρά του, ο Σενγκέλια, σημείωσε… «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Παλέψαμε ως το τέλος. Ο αντίπαλος είχε στιγμές που ήταν έτοιμος να επιστρέψει, αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Μείναμε ήρεμοι και παλέψαμε βήμα-βήμα για να πάρουμε τη νίκη και πλέον, μας απομένει μία ακόμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων

Οι δωδεκάδες του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα του …