Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγέλου: «Δεν βρήκα καμένη γη στην ΑΕΚ»

Αγγέλου: «Δεν βρήκα καμένη γη στην ΑΕΚ»

Καλεσμένος της εκπομπής «pick n roll» της cosmote tv ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του ως προπονητής της ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι στην Ένωση πρέπει να μιλάνε λιγότερο και να κάνουν περισσότερα, ενώ αναφορικά με το αν βλέπει τον εαυτό του και την νέα σεζόν στην ΑΕΚ απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι βλέπει την 40ήμερη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

– Για τις πρώτες ημέρες του στην ΑΕΚ: «Στις πρώτες 10 ημέρες και μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα γνωριμίας και είναι να κάνουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Πρέπει να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δούμε ποιες είναι οι απόψεις του άλλου. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με διαμορφωμένη προσωπικότητα. Σε αυτές τις 10 μέρες πρέπει να κάνουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Άρα τώρα είμαστε στο “κάνουμε” για να δούμε τι κάνουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε».

– Για την κατάσταση που βρήκε στην ΑΕΚ: «Σε μια χαρά κατάσταση είναι η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμένη γη, υπάρχει μια αλλαγή και θα δούμε σε 10 ημέρες».

– Για τον Ρογκαβόπουλο: «Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο 10ήμερο. Δεν είναι ώρα για αποφάσεις, είναι ώρα για γνωριμία και για πράξεις».

– Για το αν βλέπει τον εαυτό του και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ: «Όχι, βλέπω την 40ήμερη προσπάθεια και μένω εκεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χατζηδάκης σε Μαυροειδή: «Δικαίωση η επιστροφή μου στην ΑΕΚ»

Όσα δήλωσε ο Μάνος Χατζηδάκης στον Δημήτρη Μαυροειδή. Στην ΑΕΚ επέστρεψε ξανά ο ο Μάνος Χα…