Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Συνεχώς έχουμε αλλαγές και νέες προσθήκες”

Βασιλόπουλος: “Συνεχώς έχουμε αλλαγές και νέες προσθήκες”

vasilopoulos1

Το Περιστέρι ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας (22/3, 15:00, ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να ανανεώνει το blog του στον ΕΣΑΚΕ και να σχολιάζει το παιχνίδι.

«Για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ψάχνουμε κάτι να κερδίζουμε μετά από κάθε εμφάνιση μας» εξηγεί ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος και προσθέτει: «Συνεχώς έχουμε αλλαγές και νέες προσθήκες. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή της φετινής χρονιάς, αλλά παρ’ ολ’ αυτά, ανεξαρτήτως του τι έχει γίνει μέχρι τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να βάλουμε τις βάσεις, γιατί έρχονται τα πλέι οφ. Οπότε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο γίνεται για να βελτιωθούμε, όσο περισσότερο μπορούμε».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Όντεντ Κάτας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, υπογράμμισε: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας την δουλειά, τι απαιτείται να κάνουμε για να βελτιωθούμε, για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν έχει χαθεί ακόμη κάτι. Μπορεί να έχουμε κάνει μια σχετικά άσχημη χρονιά, βάση των ικανοτήτων μας, αλλά θεωρώ ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο τέλος, εάν είμαστε σωστοί και έτοιμοι στο παρκέ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…