Κεντρική NBA Τόμπσον: «Δεν αρκούμε σε τίποτα λιγότερο από το να γίνω ο All Star που ήμουν»
NBA

Τόμπσον: «Δεν αρκούμε σε τίποτα λιγότερο από το να γίνω ο All Star που ήμουν»

klay thompson warriors

Ξεκάθαρος αναφορικά με το σε τι κατάσταση θέλει να επιστρέψει στα παρκέ ήταν σε δηλώσεις του ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να γίνει ξανά ο All Star που ήταν πριν τους τραυματισμούς. Παράλληλα, ο σουτέρ των Γουόριορς, τόνισε ότι αυτό δεν θα γίνει από την πρώτη μέρα της επιστροφής του, ενώ χαρακτήρισε χειρότερη χρονιά της ζωής του το 2020.

Αναλυτικά:

«Το 2020 ήταν πιθανότατα η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Νιώθω καλά που πλέον σιγά-σιγά επιστρέφω και αισθάνομαι την αγάπη όλων στους Ουόριορς. Εδώ είναι οι ρίζες μου.

Δεν ήταν εύκολα για κανέναν πέρυσι. Όλοι είχαν τις δικές τους δοκιμασίες και δυσκολίες το 2020, αλλά για εμένα ήταν πολύ άσχημα. Έχασα την γιαγιά μου, μετά έκοψα τον αχίλλειό μου και σκέφτομαι τον Κόμπε κάθε μέρα.

Σκοπεύω να είμαι ο All Star παίκτης που ήμουν. Δεν θα αρκεστώ σε τίποτα λιγότερο. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός για να δεχθώ μειωμένο ρόλο. Ανυπομονώ να επιστρέψω, έχω πολλή ενέργεια.

Θα είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω να επιστρέψω και να παίζω 38 λεπτά από την πρώτη μέρα, να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων και να τρέχω γύρω από 100 σκριν. Θα φτάσω όμως σε αυτό το σημείο. Το εγγυώμαι»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…