Κεντρική Διεθνή Σταυρόπουλος: «Ο Μεσίνα κοιτάει τις λεπτομέρειες με απίστευτο τρόπο»

Σταυρόπουλος: «Ο Μεσίνα κοιτάει τις λεπτομέρειες με απίστευτο τρόπο»

Σταυρόπουλος

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μετά από πάρα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό αποφάσισε το 2019 να ενταχθεί στο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Διευθυντή. Σε συνέντευξη του στην «Tuttosport», αναφέρθηκε στην εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας, εξήγησε την αιτία της αποτυχημένης περσινής, ενώ τόνισε ότι έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Έτορε Μεσίνα.

Αναλυτικά:

«Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο. Η δουλειά μου είναι να διευκολύνω το έργο του Μεσίνα», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος. 

Για το πώς «χτίστηκε» η ομάδα το καλοκαίρι: «Αναζητήσαμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναπτύξουν την φιλοσοφία μας και να έχουμε μια ομάδα παικτών που αποδέχονται τον ρόλο τους. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν υπάρχουν μυστικά: έχουμε συζητήσει πολλές φορές, συλλέξαμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήσαμε επαφές για να ελέγξουμε την ποιότητα και των χαρακτήρα των παικτών. Αυτό δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ».

Για την περυσινή όχι και τόσο επιτυχημένη προσπάθεια: «Η διαφορά σε σύγκριση με πέρυσι είναι ότι ο Έτορε ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούνιο του 2019, εγώ τον Ιούλιο. Και μέρος της ομάδας είχε ήδη δημιουργηθεί».

Για την συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό, ο Χρήστος Σταυρόπουλος είπε: «Τον γνώριζα για αρκετό καιρό, αλλά δεν τον ήξερα στο κομμάτι της καθημερινής δουλειάς. Είναι πολύ απαιτητικός, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει να μιλά με δεδομένα. Γνωρίζω μόνο ότι του αρέσει αυτή η ομάδα, τον βλέπω χαρούμενο και αποφασισμένο. Φροντίζει τις λεπτομέρειες με έναν απίστευτο, ενδελεχή τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…