Κεντρική Διεθνή Σοκ με Παππά: Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (vid)

Σοκ με Παππά: Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (vid)

papas 1 scaled

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα Ζιέλονα Γκόρα – Άνβιλ Βλότσλαβεν, σε μια ανύποπτη φάση. Ο Παππάς ο οποίος μετακόμισε πριν από λίγες ημέρες στην Πολωνία πήγε για τις απαραίτητες ιατρικές οι οποίες έδειξαν ρήξη αχίλλειου τένοντα. Κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν για τον ίδιο ολοκληρώνεται, ενώ ο χρόνος της αποκατάστασής του κυμαίνεται από 7 μέχρι 9 μήνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας γκαρντ είχε κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο με την ομάδα του Ζαν Τάμπακ, o οποίος μεζί με τον κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ίφε Λούντμπεργκ. Η ζημία που υπέστη είναι αρκετά μεγάλη και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός είναι ο τρίτος τόσο σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του ταλαντούχου γκαρντ, καθώς έχει υποστεί δύο φορές στο παρελθόν ρήξη χιαστού. Η πρώτη ήταν τον Μάη του 2015 σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό στο δεξί πόδι και η δεύτερη στις αρχές του 2019 κατά την διάρκεια προπόνησης του Τριφυλλιού στο αριστερό.

Αυτή συνεπώς είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που θα λείψει από τα παρκέ για διάστημα άνω του μισού χρόνου, μα την τύχη να του γυρνάει για ακόμα μια φορά την πόρτα. Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι σε τι κατάσταση θα επιστρέψει στην δράση και σωματικά και πολύ περισσότερο ψυχολογικά, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα για έναν αθλητή πριν προλάβει καλά καλά να επιστρέψει στην δράση – με δεδομένο ότι την περσινή σεζόν δεν έπαιζε στον Παναθηναϊκό – να παθαίνει τέτοια ζημιά για άλλη μια φορά.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Νίκου Παππά:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…