Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Το στοίχημα μας είναι να καλυτερεύουμε συνέχεια»

Σερέλης: «Το στοίχημα μας είναι να καλυτερεύουμε συνέχεια»

Η συνεχης βλετίωση της ομάδας είναι το στοίχημα του Λαυρίου μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την αγχωτική νίκη επί του Μεσολογγίου ο Χρήστος Σερέλης. Παράλληλα, ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε ότι είναι χαρούμενος με την νίκη επειδή ο αντίπαλος έπαιζε έναν αγώνα ζωής και θανάτου.

Αναλυτικά:

«Επειδή ο μεγαλύτερος στόχος που είχαμε βάλει έχει επιτευχθεί και έχουμε φτάσει ψηλά, τώρα θέλουμε να κρατάμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα. Το στοίχημα πλέον είναι να είμαστε συνέχεια καλύτεροι! Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και σωστοί σε κάθε ματς. Αυτό πετύχαμε και με το Μεσολόγγι, ήμασταν σοβαροί και σωστοί απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο στην έδρα του» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

«Κάναμε καλή εμφάνιση 40 λεπτά, προηγηθήκαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε έναν αγώνα ζωής και θανάτου. Κερδίσαμε το ματς και αυτό με κάνει χαρούμενο» εξήγησε ο Χρήστος Σερέλης.

Για το γεγονός ότι οι ξένοι δεν χάνει τους ξένους του όπως συμβαίνει επί παραδείγματι με το Μεσολόγγι, ο τεχνικός του Λαυρίου, σχολίασε: «Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ποιότητα των παικτών. Έχουν το κίνητρο να πάνε την ομάδα ψηλά, για να πετύχουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους και τους εαυτούς τους και την ομάδα!

Παράλληλα, ο τρόπος που δουλεύουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον συνεργάτη μου Ισίδωρο Κουτσό, δεν αφήνει την ομάδα να χαλαρώσει, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εικόνα μας!».

Για την παρουσία του Στράτου Βουλγαρόπουλου: «Είναι το μεγάλο στοίχημα για μας ο Βουλγαρόπουλος! Προσπαθούμε να τον εντάξουμε στα παιχνίδια της ομάδας όχι αδιάφορα, αλλά σε ουσιαστικά, καθώς δεν μπαίνει απλά να συμπληρώσει την ομάδα. Εναπόκειται στον ίδιο να δουλέψει σκληρά και να είναι βασικό κομμάτι στην επόμενη σεζόν…

Η ομάδα δεν σταματάει καθόλου, έχει πάθος και διάθεση. Το σημαντικό είναι να μην πέσει η απόδοση μας και να την κρατήσουμε σταθερή ως το τέλος»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Λαύριο: Ισοφάριση ή αποκλεισμός

Το Λαύριο αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την Τρεβίζο (19:30) για τα play in του Basketball…