Κεντρική NBA Σαμπόνις: «Ο Πρίντεζης είναι θρύλος στην Ευρώπη, σπουδαίος παίκτης ο Παπαγιάννης»
NBA

Σαμπόνις: «Ο Πρίντεζης είναι θρύλος στην Ευρώπη, σπουδαίος παίκτης ο Παπαγιάννης»

domantas sabonis pacers

Ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς, Ντομάντας Σαμπόνις μίλησε στην Cosmote TV, για το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, τον Γιώργο Πρίντεζη αλλά και τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του, Άρβιντας Σαμπόνις.

Για το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα: «Το ντεμπούτο μου στην EuroLeague έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήμουν 16 ετών. Θυμάμαι τους φιλάθλους και πόσο τρελοί γίνονταν. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχω καρφώσει και να φωνάζω προς τη πλευρά των οπαδών. Άρχισαν να γίνονται τρελά τα πράγματα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να μην προκαλώ», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για τον πατέρα του: «Καμιά φορά βέβαια βλέπω τον ελεύθερο παίκτη και αρχίζω να το σκέφτομαι. Όταν σκέφτομαι λιγότερο για να πασάρω είναι καλύτερα. Δε νομίζω μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο πατέρας μου ήταν ένας θρύλος διαφορετικός για την εποχή του. Εγώ είμαι απλά χαρούμενος που παίζω, διασκεδάζω το παιχνίδι, το οποίο αγαπώ και βγαίνω στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για τους Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Παπαγιάννη: «Ο Πρίντεζης είναι ένας θρύλος στην Ευρώπη και ένας σπουδαίος παίκτης. Όσο για τον Παπαγιάννη, πρόκειται για μεγάλο παίκτη. Είναι σίγουρα επιδέξιος κοντά στο καλάθι. Τον είδα το καλοκαίρι ν’ αγωνίζεται απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Έδειχνε σε φόρμα, σε καλή κατάσταση. Και οι κινήσεις του. Είχε γίνει πιο γρήγορος και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…