Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: «Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή»

Πετρόπουλος: «Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή»

petropoulos ionikos mesologgi

Στόχος η επιστροφή στις νίκες είναι για τον Ιωνικό, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Πετρόπουλος. Ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας σημείωσε ότι πρέπει κόντρα στη Λάρισα να δείξουν ότι η επιθυμία και η θέληση τους υπερτερεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου δείξαμε για 30 λεπτά ότι μπορούσαμε να δυσκολέψουμε πολύ έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που είχαμε, κάναμε κατάθεση ψυχής και το πρόσωπο των τριών πρώτων δεκαλέπτων ήταν εξαιρετικό.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα στην έδρα μας, όπου θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Στο εκτός έδρας ματς του α’ γύρου με την Λάρισα, είχαμε επικρατήσει με μεγάλη διαφορά πόντων, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας κάνει να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο. Ο αντίπαλός μας θέλει διακαώς τη νίκη, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ότι η δική μας επιθυμία και θέληση υπερτερούν.

Πιστεύω στην ομάδα μου κι εκτιμώ ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο, εφόσον εφαρμόσουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητά όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας. Ξέρουμε ότι πιθανή νίκη σε αυτό το ματς θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, που ήταν ο πρώτος στόχος μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…