Κεντρική Basket League Άρης Περιμένοντας αυτή την φορά η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…

Περιμένοντας αυτή την φορά η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…

Mπροστά του ο Άρης έχει το κομβικό ματς με την Λάρισα (με το “πρέπει” της νίκης να είναι μεγάλο) και βρίσκεται απέναντι σε συνθήκες που… θυμίζουν εκείνες του αγώνα με τον Κολοσσό. Τι εννοούμε με αυτό το τελευταίο; Οπως είχε κάνει ο Κολοσσός πριν το παιχνίδι με τους “κίτρινους”, έτσι και η Λάρισα εξέφρασε σοβαρά παράπονα  για την διαιτησία του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, του οποίου το πρόγραμμα “ακολουθεί” ο Άρης (πριν το Άρης-Κολοσσός, οι Ροδίτες είχαν παίξει με τον “Δικέφαλο”). Μετά το Κολοσσός-ΠΑΟΚ, οι “κίτρινοι” έγιναν “θύματα” μιας απαράδεκτης διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Είθισται -και υπάρχει αυτή η κακή λογική- στην Ελλάδα, όταν μια ομάδα διαμαρτύρεται για ένα ματς, την επόμενη αγωνιστική να την “πληρώνει” ο αντίπαλός της… Στην Λάρισα “φώναξαν” έντονα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τώρα ακολουθεί το Άρης-Λάρισα και είναι αυτονόητο πως οι “κίτρινοι” περιμένουν -αυτή τη φορά και σε αντίθεση με το ματς με τον Κολοσσό, ο οποίος κι αυτός προερχόταν από παιχνίδι κόντρα στους “ασπρόμαυρους”- η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Στον Άρη ούτε σκοπεύουν να ανεχτούν παρόμοια -κάκιστη- διαιτησία όπως στον αγώνα με τον Κολοσσό, ούτε σκοπεύουν να “πληρώσουν” την δημιουργία εντυπώσεων μετά το Λάρισα-ΠΑΟΚ και την αντιμετώπιση που είχε η Λάρισα από τους “γκρι” απέναντι στον “Δικέφαλο”. Με λίγα λόγια, έχουν γνώση οι φύλακες…

Υπενθυμίζουμε πως οι διαιτητές του κρίσιμου ματς του Άρη απέναντι στην Λάρισα, το απόγευμα του Σαββάτου στο Παλέ, είναι οι Μάνος, Σώμος και Κάρδαρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Απόλλων Π.: Οι αριθμοί και τα ρεκόρ

Στο Nick Galis Hall θα γίνει ένα από τα δύο ματς με τα οποία θα ανοίξει η αυλαία της 13ης …