Κεντρική Διεθνή Κατσικάρης: «Αυτά θα άλλαζα από την πορεία μου στην Εθνική…» (vid)

Κατσικάρης: «Αυτά θα άλλαζα από την πορεία μου στην Εθνική…» (vid)

Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «pick n roll» της Coasmote TV, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Μπαρτσελόνα, η οποία όπως τόνισε «φοβίζει παρότι δεν έχει μεγάλα σκορ». Παράλληλα, ο τεχνικός της Μάλαγα αναφέρθηκε στην θητεία του στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία σήμερα θα τα έκανε διαφορετικά, ενώ επεσήμανε ότι παίζει ρόλο και η τύχη.

Αναλυτικά:

 Για την Μπαρτσελόνα: “Είναι πάρα πολύ καλή. Πέραν του ταλέντου, έχει βρει τους ρόλους, είναι γεμάτη ομάδα και έχει βάλει στο ισοζύγιο όλους τους παίκτες, με την έννοια του ότι όποιος κάνει λάθος στην άμυνα θα βγει έξω. Όλοι οι παίκτες που ήταν κακοί αμυντικοί, έχουν γίνει τρομεροί προπονητές στην άμυνα. Από τον Περάσοβιτς που ήταν σουτέρ, στον Γιασικεβίτσιους, που δεν ήταν… λάτρης της άμυνας. Φοβίζει πάντως η Μπαρτσελόνα και βλέπουμε δεν έχει μεγάλα σκορ, την ενδιαφέρει να κερδίζει”.

Για το τι θα άλλαζε στην πορεία του στην Εθνική: “Θα άλλαζα κάποια πράγματα. Παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη. Το πώς θα βρεθούν οι παίκτες. Όχι μόνο στο τουρνουά. Τελειώνοντας τα πρωταθλήματά τους, σε τι κατάσταση θα βρεθούν και ψυχικά και σωματικά. Θα υπήρχαν πράγματα που θα άλλαζα στις συνθέσεις των ομάδων. Την πρώτη φορά είχαμε μια κανονική προετοιμασία και ήταν και η ένταξη του Γιάννη. Το 2015 ο Σπανούλης ήταν τραυματίας και δεν έκανε την προετοιμασία και έπρεπε να μπει. Το 2016 είχαμε τραυματισμούς και μόνο μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε την ομάδα για το προολυμπιακό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…