Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιασικεβίτσιους: «Μου έφερε μνήμες και υπάρχουν συναισθήματα»

Γιασικεβίτσιους: «Μου έφερε μνήμες και υπάρχουν συναισθήματα»

Σάρας

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό από την Αθήνα, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των μπλαουγκράνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέρθηκε στην υποδοχή των φιλάθλων των πρασίνων στον Χεζόνια και σημείωσε ότι του έφερε μνήμες και υπάρχουν συναισθήματα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να σκοράρουμε. Περίμεναν ότι θα είχαμε λιγότερη παραγωγικότητα, όμως παίκτες όπως ο Χίγκινς κια ο Μίροτιτς έκαναν πολύ καλή δουλειά. Αμυντικά δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε εύκολους πόντους. Ο Παναθηναϊκός πήρε 10 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό δείχνει τη δουλειά. Είχαμε 3 δύσκολα παιχνίδια σε 5 μέρες και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Για την προσέγγιση απέναντι στον Χεζόνια και την υποδοχή του κόσμου στον Κροάτη: «Φυσικά μου έφερε μνήμες και υπάρχουν συναισθήματα. Γι αυτό αξίζει που ο Χεζόνια είναι εδώ και υπάρχουν συναισθήματα που μπορεί να νιώσει μόνο εδώ. Είναι μια εμπειρία ζωής. Στην τακτική μας δεν άλλαξαν πολλά. Αμυντικά προσπαθήσαμε να τον καλύψουμε καλά σε κάθε πλευρά».

Για το τι χρειάζεται για να έχει μια τέλεια ομάδα: «Ποτέ δεν θα είμαστε τέλειοι, αλλά πρέπει να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για να γίνουμε τέλειοι. Έχουμε τόσα παιχνίδια που δεν μπορούμε να προπονηθούμε πολύ. Δεν υπάρχει χρόνος να αναρρώσουν οι παίκτες από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Είχαμε πολύ καλή εικόνα από Σμιτς και Μπολμάρο και έδωσαν πολλά στο παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…