Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Χουγκάζ: Η απάντηση για το ενδιαφέρον «αιωνίων»

Χουγκάζ: Η απάντηση για το ενδιαφέρον «αιωνίων»

Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ κάνει ονειρική σεζόν φέτος και έχει κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον OverFm 104.9 ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» και χαρακτήρισε μεγάλη τιμή ότι συνδέεται μαζί τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

Ο Νίκος Χουγκάζ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» και μίλησε για το πρόσφατο ρεκόρ του, το μέλλον του και αν σκέφτεται το draft του NBA.
Αναλυτικά όσα είπε ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ στην ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι με την Λάρισα και το ρεκόρ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε. Θέλαμε αυτή τη νίκη, για να έρθουμε πιο κοντά στη παραμονή. Χαίρομαι πολύ και για το δικό μου επίτευγμα».

Για την εμπιστοσύνη που εισπράττει στον Ιωνικό: «Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του παίκτη, όταν ο προπονητής σου, η ομάδα και οι συμπαίκτες σου δείχνουν εμπιστοσύνη σε σένα. Έχεις και μεγαλύτερο κίνητρο».

Για το NBA Draft: «Υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά τώρα σκέφτομαι την επόμενη προπόνηση, το επόμενο ματς, γιατί μένουν τέσσερα παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικά».

Για το ίνδαλμά του και τους παίκτες που του αρέσουν: «Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ τον Άντονι Ντέιβις, αν και το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεται, όπως και τον Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ. Το ίνδαλμά μου είναι ο Κόμπι Μπράιαντ».

Για το αν τον έχουν πλησιάσει από κάποια μεγαλύτερη ομάδα: «Κατ’ αρχάς είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπαίνει το όνομά μου σε δημοσιεύματα δίπλα σε αυτές τις μεγάλες ομάδες. Δε σκέφτομαι ακόμη κάτι τέτοιο. Θέλω να βοηθήσω τον Ιωνικό, όσο με βοήθησαν κι αυτοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…