Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε”

antetokounmpo4

Οι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Γκρίζλις στο Μέμφις με 112-111, στον τελευταίο τους αγώνα πριν από τη διακοπή του All-Star Game. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς αλλά και για το All Star Game της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης είπε:

«Ο Χόλιντεϊ έβαλε μεγάλο σουτ, είναι ηγέτης. Το ξέρεις ότι θα βγάλει μεγάλες φάσεις στα κρίσιμα. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Έκανε ένα μεγάλο κλέψιμο και ήταν ήρεμος. Στο φινάλε πήρε το σουτ, έκανε την κίνησή του, το έβαλε. Μεγάλο σουτ. Όσο για εμένα, είδα ότι ο Κόνατον ήταν ελεύθερος και έπρεπε να τον εμπιστευτώ. Το έβαλε. Δεν θα με ένοιαζε κι αν το έχανε. Δεν μπορείς να κοιτάζεις το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι, να βρεις το καλύτερο σουτ και εκεί το καλύτερο σουτ το είχε ο Πατ.

Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν με το μέρος σου, κάποιες φορές όχι. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις, το κάναμε απόψε ως ομάδα. Δεν πρέπει να μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά το πλάνο και η στρατηγική μας.

Είναι όμορφο να είμαι η πρώτη επιλογή για τον ΛεΜπρόν, θα εκπροσωπήσω την πόλη και θα το διασκεδάσω. Είχαμε παίξει μαζί το 2017, στο πρώτο μου All-Star. Στα κάνει όλα εύκολα, δεν έχω συνηθίσει έτσι. Θα κάνω τη δουλειά μου, θα πάρω τις σωστές αποφάσεις, θα παίξω σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω για να πάρουμε τη νίκη. Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε. Είναι μια καλή πεντάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…