Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Τσάπας: “Το μπάσκετ έχει να κερδίσει πολλά από τον Λιόλιο”

Τσάπας: “Το μπάσκετ έχει να κερδίσει πολλά από τον Λιόλιο”

tsapas vaggelis

O ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του στην Basket League, αλλά και τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Τσάπα:

«Αυτή η μεγάλη προσφορά του Ολυμπιακού, της ΕΡΤ και των ομάδων, που συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, είναι εξαιρετικά σημαντική στις εποχές, που ζούμε» είπε ο Τσάπας και συνέχισε, επισημαίνοντας ότι «πλέον το μπάσκετ είναι πολύ διαφορετικό. Δεν υπάρχει έδρα. Και για αυτό έχουμε τόσες ανατροπές. Και αυτό το μπάσκετ βέβαια μας αρέσει».

Για το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είναι ευκαιρία για τα νέα μας παιδιά να αγωνιστούν απέναντι σε καταξιωμένος παίκτες. Ο στόχος μας, όμως, είναι το πρωτάθλημα. Να μείνουμε στη κατηγορία. Εχουμε στόχο να κάνουμε οκτώ νίκες και έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας με το Μεσολόγγι το Σάββατο. Αυτό είναι το σημαντικό ματς για μας».

Για την μεγάλη προοπτική του Ιωνικού, τον Νίκο Χουγκάζ:

«Χτίσαμε το πρότζεκτ του Ιωνικού γύρω από τον Χουγκάζ, αλλά και από άλλα νέα παιδιά, όπως είναι ο Τολιόπουλος. Ο Χουγκάζ είναι ένα παιδί, που δείχνει ότι μαθαίνει πολύ γρήγορα. Εχει πολλά να μάθει ακόμα. Του εύχομαι ο Ιωνικός να είναι το σκαλοπάτι του για μία μεγάλη καριέρα».

Για τις εκλογές της ΕΟΚ και την στήριξη στον Βαγγέλη Λιόλιο:

«Τον κύριο Λιόλιο τον γνωρίζω προσωπικά. Ήμασταν αντίπαλοι από τα τοπικά. Εχει κάνει πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο. Μόνο και μόνο που κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ πριν από μερικά χρόνια ήταν στις τοπικές κατηγορίες, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Οποιος πάει στην Πάτρα και δει τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα, θα καταλάβει. Ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Το άθλημα έχει να κερδίσει πολλά από τον Λιόλιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…