Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σταυρόπουλος: “Έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω ο Παναθηναϊκός”

Σταυρόπουλος: “Έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω ο Παναθηναϊκός”

Stavropoulos

Την ικανοποίηση του για την φετινή πορεία της Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα εξέφρασε σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο GM της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος. Παράλληλα, ο άλλοτε Γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στους δύο “αιώνιους” και την δική τους πορεία, ενώ χαρακτήρισε περίεργη την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ο στόχος ήταν να ήμασταν εκεί που βρισκόμαστε. Έχει αρκετό δρόμο, έχουμε δώδεκα παιχνίδια, δεν έχουμε δώσει ακόμη το εκτός έδρας με την Ζενίτ. Οι περισσότεροι λένε ότι θα χρειαστούμε 19 νίκες, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.

Είναι μία χρονιά περίεργη. Είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία της ομάδας. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Final 8 στην Ιταλία.

Ο Ιανουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας, συνήθως σ’ αυτόν και τον επόμενο κρίνονται πολλά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα, την εμπειρία και το μέταλλο. Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό βασίζεται πολύ στον κόσμο της και δεν είναι περίεργο ότι έχει πολλές νίκες εκτός.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει αρκετά πίσω, αλλά παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα. Δυστυχώς παίζουμε Παρασκευή με την Βιλερμπάν και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το ντέρμπι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …