Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τέλος ο Φόστερ από τον Παναθηναϊκό” (pic)

“Τέλος ο Φόστερ από τον Παναθηναϊκό” (pic)

foster

Ο Μάρκους Φόστερ εδώ και αρκετό καιρό είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού, και από ότι φαίνεται είναι οριστικό. Αν και μετά από συνεχόμενα DNP στο Τριφύλλι, ο Αμερικανός πήρε κάποιο – έστω και λιγοστό – χρόνο συμμετοχής από τον Όντεντ Κάτας, τελικά θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, η Πράσινη ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία μαζί του για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Φόστερ μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του στην σεζόν δεν κατάφερε να συνεχίσει έτσι, πραγματοποιώντας την μια απογοητευτική εμφάνιση μετά την άλλη.

Συγκεκριμένα, στους περίπου 5 μήνες που είναι στους Πράσινους, έχει μέσο όρο 6 πόντους, 1 ασίστ και 1.2 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Εξάλλου από την στιγμή της απόκτησης του Τι Τζέι Μπρέι, ο χρόνος συμμετοχής του Αμερικανού θα συρρικνωνόταν ακόμα περισσότερο, και ώς εκ τούτου δέχθηκε τον συμβιβασμό με την ΚΑΕ.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη και η δεδομένη απογοήτευση που επικρατεί και για τις επιδόσεις του Σέλβιν Μακ – ο οποίος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον Φόστερ – αυξάνουν τις πιθανότητες για ακόμα μια μεταγραφή στην περιφέρεια του Τριφυλλιού ενόψει της συνέχειας. Στο προσκήνιο είναι το όνομα του Τζέι Κόβαν Μπράουν που πρόσφατα αποχώρησε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, όσο και το Τζέιμς Φελντέιν, για τον οποίο ωστόσο τα πράγματα είναι πιο σύνθετα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπέτις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…