Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Nα διεκδικήσουμε ένα μεγάλο διπλό”

Πετρόπουλος: “Nα διεκδικήσουμε ένα μεγάλο διπλό”

petropoulos ionikos mesologgi

Πολύ δύσκολη έδρα ακόμα και χωρίς κόσμο χαρακτήρισε το Ιβανώφειο ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Ηρακλή. Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της ώστε να διεκδικήσει ένα μεγάλο διπλό.

Αναλυτικά:

«Επιτέλους επιστρέφουμε στη δράση! Οι παίκτες θέλουμε πάντα να αγωνιζόμαστε και προφανώς η διακοπή των δύο εβδομάδων ήταν κάτι απαραίτητο μεν, αλλά όχι πολύ ευχάριστο. Με την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική ομάδα που ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία της στα Προκριματικά για το EuroBasket.

Εμείς δουλέψαμε πολύ στο διάστημα της διακοπής, ώστε να μπούμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η νίκη με το Μεσολόγγι μας ανέβασε ψυχολογικά, αλλά φυσικά την έχουμε αφήσει προ πολλού πίσω μας κοιτάζοντας τη συνέχεια.

Το Ιβανώφειο είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα ακόμη και χωρίς κόσμο, οπότε το παιχνίδι μας με τον Ηρακλή έχει σημαντικές δυσκολίες. Έχει νέο προπονητή κι αυτό πάντα μετρά στην ψυχολογία, όμως η προσέγγιση μας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όπως γράφω συνέχεια, θα προσπαθήσουμε με αφετηρία την άμυνα να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να διεκδικήσουμε ένα μεγάλο διπλό κόντρα σε μία πραγματικά ποιοτική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…