Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Βεζένκοφ, πιο σύνθετο του Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Βεζένκοφ, πιο σύνθετο του Παπανικολάου

vezenkov olympiacos maccabi

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την διακοπή της Ευρωλίγκας, ώστε να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο έτοιμος στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σεζόν και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στα πλέι οφ. Μάλιστα τα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ευχάριστα καθώς στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Εφές στην Πόλη θα έχει στην διάθεση του και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει σχεδόν αποθεραπευτεί από το αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, και αναμένεται να αρχίσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς από την Παρασκευή, ώστε να είναι έτοιμος 100% στην αναμέτρηση με τους Τούρκους. Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, καθώς η επιστροφή του εξαρτάται από το αν πονάει ή όχι.

Συγκεκριμένα, η αποθεραπεία του από τον τραυματισμό στον αυχένα συνεχίζεται, ωστόσο ο Έλληνας φόργουορντ μια μέρα πονάει και μια μέρα όχι. Έτσι, αυτή την στιγμή δεν είναι σαφές το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση, καθώς το πρόβλημα του είναι και νευρολογικό εκτός από ορθοπεδικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…