Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί

Μητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί

Μητσοτάκης Γαλάζιας

Στις εικόνες από την Ικαρία, όπου έδειχναν τον πρωθυπουργό να βρίσκεται σε τραπέζι μαζί με άλλα άτομα στη βεράντα του Χριστόδουλου Στεφανάδη, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του συνέντευξη.

Στο ταξίδι του στην Ικαρία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών, και στο γεύμα στο σπίτι του Στεφανάδη.

Οπως τόνισε ο πρωθυπουργός ο ίδιος δεν βρέθηκε στο νησί για να απολαύσει μια εκδρομή, ενώ ανέφερε ότι η εικόνα αυτή δεν θα επαναληφθεί.

Για το αν νιώθει την ανάγκη να πει συγγνώμη απάντησε: «Πήγα στην Ικαρία γιατί είχα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού επισκέφτηκα το κέντρο υγείας κατέληξα για φαγητό. Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής, «Δε νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ότι ξύπνησα ένα πρωί και πήγα στην Ικαρία να φάω ντολμαδάκια γιαλαντζί.. Η εικόνα της Ικαρίας πλήγωσε τους πολίτες δεν θα επαναληφθεί. Τα ίδια άτομα που ήμασταν στο ελικόπτερο ήμασταν και εκεί για ένα καφέ 10 λεπτών, η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου. Δεν είναι δυνατόν αυτό το ζήτημα να παίρνει την  έκταση που πήρε».

Πηγή: dikaiologitka.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…