Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η Θειακού-Σπίνου υποψήφια με τον Φασούλα για την ΕΟΚ

Η Θειακού-Σπίνου υποψήφια με τον Φασούλα για την ΕΟΚ

spinou

Η Καίτη Θειακού-Σπίνου θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ»:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ το 16ο μέλος μας, την Κατερίνα (Καίτη) Θειακού-Σπίνου. Μια ομάδα που συνεχώς διευρύνεται ώστε να οδηγήσει το μπάσκετ σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία, με καινοτόμες στρατηγικές και στόχους.

Η Κατερίνα (Καίτη) Θειακού – Σπίνου ανήκει πλέον στην πρωτοβουλία μας θέτοντας και επίσημα υποψηφιότητα για μέλος στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Από το 2005 εκλέγεται και συμμετέχει ανελλιπώς ως μέλος διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) κατέχοντας τη θέση της Ειδικής Γραμματέως του Δ.Σ., με αυξημένες αρμοδιότητες ως Μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γυναικών και Υπεύθυνη Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών της Ένωσης.

Από το 2010 υποστηρίζει ενεργά με έντονη δράση, τον ερασιτεχνικό καλαθοσφαιρικό αθλητισμό, ως Ειδική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Φ.Ε.Α. Ν.Φ-Ν.Χ.)

Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Σπίνο (Συντ/χος Υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού) με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Γεράσιμο, τον Στάθη και την Αλέξια η οποία ως ταλαντούχα αθλήτρια μπάσκετ συμμετείχε και διακρίθηκε με τις εθνικές ομάδες. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε πρωταθλήματα γυναικών εθνικών κατηγοριών, παραμένει ενεργή αθλήτρια έως σήμερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…