Κεντρική Διεθνή Δύο πρώην «αιώνιοι» στο Hall of Fame της VTB League! (pic)

Δύο πρώην «αιώνιοι» στο Hall of Fame της VTB League! (pic)

hines

Σαββατοκύριακο με All Star Game αυτό που διανύουμε για την VTB League, και όπως κάθε χρόνο εκτός από το κυρίως μενού που είναι ο αγώνας υπάρχουν και βραβεύσεις. Έτσι, τέσσερις άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην διοργάνωσης με την πάροδο των ετών θα μπουν στο Hall of Fame, ανάμεσα στους οποίου είναι και ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και ένας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Κάιλ Χάινς και Γιάνις Μπλουμς, οι οποίοι αμφότεροι θα μπουν στο πάνθεον της ρωσικής λιγκας. Από την μια ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος πανηγύρισε δύο Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό, κατέκτησε άλλες δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς και έξι πρωταθλήματα Ρωσίας.

Παράλληλα, ο Λετονός σουτέρ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Τριφυλλιού την σεζόν 2014-2015, έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην ρωσική λίγκα, με τις φανέλες των  Λιέτουβος Ρίτας (2012-13), Αστάνα (2013-14), Ρίγα (2016-17) και Πάρμα (2018-19). Παράλληλα, στο Hall of Fame θα μπει και ο Νέντο Ντε Κολό για την προσφορά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και ο σχολιαστής Ρόμαν Σκβόρτσοφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…