Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: «Τιμάμε και σεβόμαστε την Εθνική»

ΑΕΚ: «Τιμάμε και σεβόμαστε την Εθνική»

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα, που προέκυψε με την παρουσία των διεθνών της στην Εθνική Ομάδα. Η Ένωση τονίζει ότι τιμάει και σέβεται την Εθνική Ομάδα και διαβεβαίωσε ότι οι τρεις διεθνείς της (Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος, Μωραΐτης) θα δώσουν κανονικά το παρών.

Αναλυτικά:

«Οι διεθνείς μας, ήτοι οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μωραίτης, θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς λάβαμε από την ΕΟΚ τη διαβεβαίωση, ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι θα διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών.

Η ΑΕΚ BC στις περιόδους κρίσης του ελληνικού μπάσκετ σεβάστηκε αυτονοήτως την Εθνική Ομάδα και ουδόλως συμμετείχε στην πόλωση, που είχε ως απότοκο την απόσυρση διεθνών από άλλες ομάδες. Αντιθέτως, αποδέχτηκε το κάλεσμα παικτών της, και ξόρκισε την τοξικότητα εκείνων των ημερών, καθώς η Εθνική Ομάδα και η συμμετοχή σ’ αυτήν αποτελούν ύψιστο καθήκον, που υπερβαίνει τα συλλογικά πλαίσια και οι προσκλήσεις αθλητών μας συνιστούν τιμή για μας. Γι’ αυτό και ουδέποτε θα θέταμε «εν αμφιβόλλω» τη φιλοσοφία και τα «πιστεύω» μας.

Η ΑΕΚ BC εδώ και 6 χρόνια πρωταγωνιστεί σε δράσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό μπάσκετ και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως συνεργάζεται με τους πάντες σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας με αποκορύφωμα στην τρέχουσα περίοδο την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό θα πράξει και στο μέλλον. Δίνοντας σταθερά τις μάχες της εντός των τειχών, μη φυγομαχώντας όπως άλλοι, πάντα με γνώμονα τους αξιακούς της κώδικες και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παππάς: Η συγκινητική κίνηση για Γέλοβατς [pic]

Ο Νίκος Παππάς ήταν συμπαίκτης με τον Στέφαν Γέλοβατς τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας …