Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ»

Τρινκιέρι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ»

andrea trinkieri partizan

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι, παρότι η Μπάγερν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε μετά το ματς ότι οι ερυθρόλευκοι έβαλαν μεγάλα σουτ και σημείωσε ότι κρίθηκε ο αγώνας στο σουτ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πολύ αθλητική ομάδα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές που ήταν ευχάριστο να το βλέπεις. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ίδια τρίποντα, είχαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο στου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα σουτ δεν τα παράτησαν, Είμαι περήφανος για την εικόνα τους. Όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς εκτός από το τελικό σκορ. Παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες αλλά ΄ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Ό,τι έγινε έγινε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον Μπόλντουιν: «Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρει πώς να παίζει τέτοια παιχνίδια.. Για τον Ουέιντ είναι ο όγδοος μήνας εκτός ΗΠΑ φέτος άρχισε πάλι από την αρχή. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα μας ώθησε σε μια μεγάλη νίκη, τώρα δεν ήταν καλός. Φτάσαμε ένα σουτ μακριά από τη νίκη, που δείχνει πόσο καλή ήταν όλη η ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …