Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο”

Σερέλης: “Πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο”

serelis

Το Λαύριο συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην φετινή Basket League, αφού έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες μετά την επικράτηση του επί του Προμηθέα. Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε πολύ μεγάλη την νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι ο Προμηθέας θα βελτιωθεί με τις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου που θα γίνει πιο δυνατός με τις προσθήκες. Είναι δύσκολο μια ομάδα να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο για δύο μήνες απέναντι σε δυνατότερες ομάδες. Παίζαμε και με μια έλλειψη ψηλού, αλλά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και δεν έχω κανένα παράπονο. Η μία ομάδα κατέστρεψε το παιχνίδι της άλλης, γνωριζόμαστε καλά και το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες, σε ένα σουτ ή σε ένα ριμπάουντ. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στο πρες του Προμηθέα. Το σημαντικό είναι πως οι νεαροί μας παίκτες δείχνουν εξαιρετική νοοτροπία που μας εντυπωσιάζει», ανέφερε ο προπονητής του Λαυρίου.

Όσο για το πού στοχεύει το Λαύριο μετά την εντυπωσιακή του πορεία; «Οι βλέψεις μας δεν εκτείνονται πουθενά. Θέλουμε να βγάζουμε μια εικόνα αντάξια του σερί που έχουμε κάνει. Σαν ανταγωνιστική ομάδα είχαμε καλή εικόνα. Σε άλλα ματς παίξαμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σε 2-3 μέρες περιμένουμε και τον Ανοσίκε που θα μας βοηθήσει στους ψηλούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…