Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Δεν ήταν κλεφτοπόλεμος με Παναθηναϊκό, ηγέτης ο Μουράτος”

Σερέλης: “Δεν ήταν κλεφτοπόλεμος με Παναθηναϊκό, ηγέτης ο Μουράτος”

serelis scaled

Ο προπονητής του ΛαυρίουΧρήστος Σερέλης, μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τις νίκες της ομάδας του με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και την εξέλιξη του Βασίλη Μουράτου.

Οι «μεταλλωρύχοι» πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League, η οποία δείχνει ότι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και το τρόπαιο…

«Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ παίξαμε ακόμα καλύτερα, με τον Παναθηναϊκό ακόμα καλύτερα και θεωρώ σημαντικό να κρατήσουμε την απόδοσή μας σε αυτά τα επίπεδα. Αν το κάνουμε θα έχουμε σίγουρα την καλύτερή μας χρονιά και όπου βγει».

Το Λαύριο πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του, παρά την απουσία του Σον Έβανς…

«Οι 92 πόντοι και με τον βασικό σέντερ δεν είναι εύκολοι. Αυτό για το οποίο θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, είναι ότι με αυτά τα παιχνίδια, με ΑΕΚ και  Παναθηναϊκό ήταν παιχνίδια που περισσότερο κέρδισε το Λαύριο, με όλο το σεβασμό, παρά έχασαν οι άλλοι. Εννοείται ότι δεν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν ήταν κλεφτοπόλεμος και ήμασταν πιο τυχεροί. Κυνηγήσαμε πολύ τις πιθανότητες νίκη που είχαμε για 40 λεπτά και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια».

Ο Βασίλης Μουράτος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με 17 πόντους και έξι ασίστ…

«Θα έβαζα πιο πολύ το ένα λάθος και τη σκυλίσια άμυνα που παίζει. Είναι ηγετικός ο ρόλος του γιατί ήξερε ότι μπορεί να παίξει άμυνα, πάντα ήταν δυνατό και αθλητικό παιδί και μπορούσε να κυνηγήσει.  Έπρεπε να ισορροπήσει μεταξύ άμυνας και επίθεσης, πότε να επιτεθεί, πότε να οργανώσει. Έχει πολύ καλή νοοτροπία και ήταν θέμα χρόνου με τα παιχνίδια να βρει τη ισορροπία και τη βρήκε πολύ νωρίτερα από ότι περίμενα».

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…