Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Οι παίκτες είναι μία γροθιά»

Σερέλης: «Οι παίκτες είναι μία γροθιά»

serelis scaled

Το Λαύριο συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα και έφτασε τις εφτά συνεχόμενες νίκες. Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε μετά το ματς με τη Λάρισα ότι οι παίκτες του είναι μία «γροθιά».

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα παίζαμε ένα δύσκολο ματς εναντίον ενός αντιπάλου, που κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τον Προμηθέα. Η Λάρισα θα ήθελε σίγουρα να κάνει μια ακόμα νίκη στην έδρα της, ώστε να σταθεροποιήσει τη θέση της στην Basket League.

Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες και είχαμε επισείσει την προσοχή στα παιδιά, ξέροντας ότι παίζουμε με μια καλή επιθετική ομάδα. Θέλαμε να κατακτήσουμε πάση θυσία τη νίκη από την άμυνά μας. Κάναμε αρκετά καλή αμυντική δουλειά, δεν αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και ελέγξαμε το παιχνίδι.

Ευτυχώς στην άμυνα πήγαμε αρκετά καλά. Η ψυχολογία που έχουμε είναι αρκετά καλή και είμαι χαρούμενος, επειδή τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν και σε μια κακή, επιθετικά, ημέρα.

Έχουμε ως στόχο να πηγαίνουμε παιχνίδι – παιχνίδι λόγω της συμμετοχής νέων παιδιών στην ομάδα. Κάθε εβδομάδα θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατό πιο σταθερή απόδοση. Πολλές φορές όταν μια ομάδα κάνει μεγάλες νίκες με αντιπάλους, όπως τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, οι παίκτες χάνουν το μυαλό τους και νομίζουν ότι είναι καλύτεροι απ’ ότι πραγματικά είναι. Σεβάστηκαν σήμερα τον αντίπαλο και έπαιξαν καλά στον αμυντικό τομέα.

Το μυστικό της αποκατάστασης ήταν το γεγονός ότι έχουμε νέους παίκτες, που είναι αρκετά αθλητικοί. Βεβαίως είναι και οι δύο αλλαγές που κάναμε. Είναι σημαντικό επίσης ότι είναι δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς τον Σον, κάτι που δείχνει ότι οι παίκτες είναι μια «γροθιά»».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…