Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πρεμιέρα για το MasterChef – Οι τρεις αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές (vid)

Πρεμιέρα για το MasterChef – Οι τρεις αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές (vid)

4421935f86704d36fec9099a9e85489e XL

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef 5 στο Star. Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν τους νέους κανονισμούς και τις αλλαγές που θα ισχύσουν λόγω και της πανδημίας σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

«Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ο Σωτήρης στο τελευταίο επεισόδιο έταξε πολλές αλλαγές. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές. Αρχικά, δεν έχουμε ομάδες. Δεύτερη πολύ βασική αλλαγή είναι ότι εμείς από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, θα είμαστε εδώ παρόντες, να παρακολουθούμε την προσπάθειά σας, να σας αποκωδικοποιήσουμε μαγειρικά και να γνωριστούμε. Τρίτη αλλαγή, για πρώτη φορά φέτος στο MasterChef, με μία μαγειρική δοκιμασία, με ένα πιάτο, υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε το εισιτήριο (με τρία ναι) για να μπείτε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι τρεις κριτές στην αρχή του επεισοδίου.

Με δύο «ναι» οι υποψήφιοι θα μπορούν να διεκδικήσουν την θέση τους στο σπίτι στην φάση του Bootcamp ενώ φυσικά με ένα ναι δεν συνεχίζουν στο μαγειρικό ριάλιτι.

Πηγή: Dikaiologitika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…