Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Ομάδα με εμπειρία και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο ο Άρης”

Πετρόπουλος: “Ομάδα με εμπειρία και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο ο Άρης”

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (03/01) τον Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να εστιάζει στο τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο των Κίτρινων. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του μπορεί να μπει με το… δεξί στο 2021, αν μείνει πιστή στο πλάνο του προπονητή της.

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι της Basket League

Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020, να αφήσουμε πίσω την περιπέτεια με την πανδημία και να έχουμε την υγεία μας.

Όσον αφορά στην ομάδα μας, εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους χωρίς τραυματισμούς και να κλείσουμε τη σεζόν με χαμόγελα. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πόνεσε, γιατί ήρθε στο τέλος κι ενώ είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε άλλο ένα μεγάλο διπλό. Πλέον όμως, έχουμε αφήσει αυτό το ματς πίσω.

Το πρώτο μας παιχνίδι για το 2021 είναι εντός έδρας και αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Φυσικά, εμείς κοιτάζουμε τους εαυτούς μας κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου.

Πιστεύω πως αν εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας και παίξουμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…