Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν με την ΑΕΚ”

Πετρόπουλος: “Από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν με την ΑΕΚ”

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός μετά την ήττα του από τον Κολοσσό, φιλοξενείται αύριο (23/01) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚA, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος, μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι από τα πιο δύσκολα της χρονιάς, εστιάζοντας στην ποιότητα του ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League

Ήρθε η ώρα της επιστροφής στη δράση μετά τη διακοπή μίας εβδομάδας και για εμάς υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ήττα στη Ρόδο μας στεναχώρησε και μας πείσμωσε γιατί ήρθε με μεγάλη διαφορά και θέλουμε από εδώ και στο εξής να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ότι ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Ξεκινάμε τον β’ γύρο με ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν, αφού παίζουμε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Είναι γνωστή η ποιότητα στο ρόστερ της και έρχεται από ευρωπαϊκή νίκη που τόνωσε την ψυχολογία της.

Ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή μας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, να παλέψουμε στην άμυνα και να είμαστε συνεπείς με τους εαυτούς μας, για να διεκδικήσουμε τελικά ο,τι μας αναλογεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…