Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: “Θέλουμε το… αίμα μας πίσω”

Λιάπης: “Θέλουμε το… αίμα μας πίσω”

Michalis Liapis Kolossos Rodou

O Κολοσσός μετά την πολύ μεγάλη νίκη του κόντρα στο Περιστέρι στρέφει το βλέμμα του στο Μεσολόγγι (30/01), με τον Μιχάλη Λιάπη να τονίζει ότι στην ομάδα του δεν έχουν ξεχάσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο παίκτης της ομάδας της Ρόδου, τόνισε ότι άπαντες θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω, πέρνωντας την ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι. Εκεί, καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη, που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Όμως, το παιχνίδι αυτό το τώρα πέρασε, καθώς μπροστά μας έχουμε το ματς με το Μεσολόγγι. Είναι μία ομάδα, η οποία μας πλήγωσε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και κανείς μας δεν έχει ξεχάσει τι έγινε.

Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για τον δικό μας εγωισμό, που τους επιτρέψαμε στο προηγούμενο παιχνίδι να μας κερδίσουν μέσα στην έδρα μας. Γι’ αυτό, θέλουμε να πάρουμε το… αίμα μας πίσω.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο όλες οι οδηγίες που θα πάρουμε από το προπονητικό επιτελείο. Για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αλλά, τον κύριο ρόλο θα έχει η καρδιά και η ψυχή που θα πρέπει να καταθέσουμε στο παρκέ, για να πάρουμε αυτή τη νίκη, που θέλουμε πολύ.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…