Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η εκτόξευση του Κώστα Σλούκα (vids)

Η εκτόξευση του Κώστα Σλούκα (vids)

sloukas olympiakos khimki

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στην Euroleague, περνώντας αλώβητος κι από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ανεβάσει στροφές και πάτησε εκ νέου το πόδι της στην οκτάδα, δείχνοντας ικανή να πετύχει τον στόχο της και να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, οι Πειραιώτες εμφάνισαν ένα διαφορετικό πρόσωπο κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και φρόντισε να το αποδείξει περίτρανα στα τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Χίμκι, Μπάγερν και Μακάμπι.

Στα τρία αυτά παιχνίδια, ο Σλούκας έχει μέσο όρο 23,3 πόντους με 10/15 τρίποντα (67%), 18/18 βολές και 27,3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Συγκεκριμένα, κόντρα στη Χίμκι μέτρησε 25 πόντους με 4/4 βολές, 3/5 δίποντα και 5/7 τρίποντα, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Κόντρα στην Μπάγερν είχε 24 πόντους με 5/5 βολές, 5/11 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ απέναντι στη Μακάμπι σημείωσε 21 πόντους με 9/9 βολές, 3/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 11 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει τον παίκτη που στήριξε το χτίσιμο του φετινού ρόστερ του να πετάει… φωτιές και να οδηγεί την ομάδα του από νίκη σε νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…