Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Περιστέρι

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Περιστέρι

paok team 202021

Από το Περιστέρι ξεκινά η πορεία του ΠΑΟΚ για το 2021. Με ένα δύσκολο παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και με αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς το Βαγγέλη Μαργαρίτη, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Sagaba Konate, που συμμετείχαν στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν την αποστολή που ταξιδεύει για την Αθήνα.

O προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Λυκογιάννης μιλώντας για το παιχνίδι με το Περιστέρι, τον πρώτο αγώνα του 2021 τόνισε: «Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκινάμε την νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολύ υψηλούς στόχους. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία περίοδο με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί περιμένουμε ότι θα βγάλουν μία αντίδραση, πολύ περισσότερο από την στιγμή που παίζουν στο γήπεδό τους. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται τα μέλη της Διοίκησης Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …