Κεντρική Διεθνή Γκρέιντζερ: “Νιώθω τυχερός που δουλεύω με τον Αΐτο Ρενέσες”

Γκρέιντζερ: “Νιώθω τυχερός που δουλεύω με τον Αΐτο Ρενέσες”

jayson granger alba berlin cska

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μετά από αρκετά προβλήματα τραυματισμών την τελευταία διετία, δείχνει φέτος να βρίσκει ξανά τα πατήματα του στην Άλμπα Βερολίνου, και να ανακτά τον ρυθμό του. Ο γκαρντ της γερμανικής ομάδας, μίλησε για την αποχή του από τα παρκέ, την Άλμπα Βερολίνου, ενώ δήλωσε τυχερός που δουλεύει μαζί με τον Αΐτο Ρενέσες.

Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Βρίσκω ξανά τη φόρμα μου. Ύστερα από δύο χρόνια, στα οποία δεν ήμουν ανταγωνιστικός ούτε για μία μέρα, βρίσκω τον τρόπο να είμαι υγιής και να μην χάνω προπονήσεις και αγώνες. Επιστρέφω στον ρυθμό μου, αυτόν που δεν είχα τις τελευταίες σεζόν. Μέρα με την μέρα νιώθω καλύτερα. Είναι γεγονός πως η διαδικασία ήταν μεγάλη και είχε διάρκεια, γιατί έρχομαι από εξίσου μεγάλους τραυματισμούς. Όμως, ευτυχώς, είμαι καλύτερα. Νιώθω άνετα, είμαι καλά»

Για τον Ρενέσες: «Με εξέπληξε η διάθεση που έχει να διδάξει το άθλημα σε αυτή την ηλικία. Έχει απίστευτη ενέργεια, ενθουσιάζομαι μαζί του. Μου προσφέρει ικανοποίηση να ξυπνάω κάθε μέρα και να πηγαίνω στην προπόνηση του Αΐτο. Νιώθω τυχερός που είμαι σε αυτή την ομάδα και δουλεύω για εκείνον».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…