Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Έρχονται ανακοινώσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα!

Έρχονται ανακοινώσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα!

Η ΕΟΚ αισιοδοξεί και περιμένει από την Κυβέρνηση να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή των εθνικών πρωταθλημάτων και των ακαδημιών στη δράση

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης, τόνισε πως περιμένει ευχάριστα ίσως και την Παρασκευή από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού.

“Πιέζουμε για να επιστρέψουν όλες οι κατηγορίες του μπάσκετ στη φυσιολογική δραστηριότητα. Έχουμε κάνει πολλές επαφές και γραπτώς πιέζουμε να μας δοθεί το ΟΚ από την κυβέρνηση, εφόσον το κρίνουν οι γιατροί και επιστήμονες. Νομίζω ότι είμαστε κοντά, αυτό μου άφησε να καταλάβω ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και μου έδωσε την ελπίδα ότι την Παρασκευή θα υπάρξει ανακοίνωση για αυτές τις κατηγορίες. Έχουμε ετοιμάσει 2-3 εναλλακτικές λύσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα, ανάλογα με το πότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε. Στόχος είναι οι ημερομηνίες για το τέλος να είναι περίπου στο σημείο που είχε προκαθοριστεί”, ανέφερε.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τόνισε σχετικά: “Γίνονται προσπάθειες να αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Πιστεύω πως αυτοί που θα μας δώσουν τη λύση είναι η υγειονομική επιτροπή. Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και από αυτούς περιμένουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι από τη στιγμή που θα μας πουν να αρχίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η Ελευθερούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Ψ…