Κεντρική ELITE LEAGUE Α2: Κοινό αίτημα στην Πολιτεία για 14 από τις 16 ομάδες

Α2: Κοινό αίτημα στην Πολιτεία για 14 από τις 16 ομάδες

Κοινό αίτημα για τον τρόπο της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α2 εξέφρασαν με επιστολή που απέστειλαν στην πολιτεία οι 14 από τις 16 ομάδες της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στην επιστολή τους ζητούν από την πολιτεία να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για να πατήσουν παρκέ, μιας και η διακοπή έχει προκαλέσει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Οι ομάδες, τονίζουν ότι και οι ίδιες επιθυμούν την επανέναρξη, είναι υπέρ των πρωτοβουλιών του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ για κάλυψη των εξόδων των τεστ το πρώτο δίμηνο, ωστόσο απαιτούν από την Πολιτεία να τις στηρίξει οικονομικά στην συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ζητούν να συνεχίσει να καλύπτει το κράτος τα τεστ μετά τους δύο μήνες, όπως και τα ναύλα των ταξιδιών αλλά και το κόστος των αγώνων. Οι δύο ομάδες που δεν συμμετείχαν και θέλουν επανέναρξη άνευ όρων είναι ο Ολυμπιακός και ο Πανερυθραϊκός.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ELITE LEAGUE

Δειτε επισης

Καμαριανός στο Ebasket: «Μια επιτυχημένη σεζόν»

Περήφανος για όσα κατόρθωσε η ομάδα του νιώθει ο Νίκος Καμαριανός. Το Μαρούσι συνδύασε την…