Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ζαγκλής: “Υπέροχη δουλειά στην “φούσκα” της Βαλένθια”

Ζαγκλής: “Υπέροχη δουλειά στην “φούσκα” της Βαλένθια”

zaglis garbajosa

Η Βαλένθια φιλοξένησε την “φούσκα” των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ για τον όμιλο της Ισπανίας, με τον Ανδρέα Ζαγκλή να χαρακτηρίζει άκρως πετυχημένη την διεξαγωγή. Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματές της FIBA, τόνισε ότι υπήρχε συνεχής επικοινωνία με τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ενώ αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στην Βαλένθια.

Αναλυτικά:

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τις Εθνικές μας Ομοσπονδίες να παίξουμε ξανά τους διαγωνισμούς στις δεκαπέντε φούσκες που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο. Στη Βαλένθια υπήρξε μια υπέροχη δουλειά από το FEB, το σύλλογο και τα τοπικά ιδρύματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την προσπάθειά τους.

Με τον πρόεδρο Γκαρμπαχόσα είχαμε επικοινωνία ήδη από τον Μάρτιο και συνεννοηθήκαμε ότι δεν θα στείλουμε τους παίκτες όπου δεν θα πήγαιναν. Και γι ‘αυτό είμαι εδώ, γιατί έχουμε θέσει τις σωστές προϋποθέσεις ώστε οι παίκτες να προστατεύονται και να μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε αυτή τη φάση προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

 πόλη της Βαλένθια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ φέτος και θα συνεχίσει να είναι και το επόμενο έτος με το γυναικείο Ευρωμπάσκετ. Ένας από τους ισχυρούς πυλώνες της FIBA ​​είναι το γυναικείο μπάσκετ και έχουμε την πρόκληση να διοργανωθεί η διοργάνωση στην Ισπανία και τη Γαλλία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…