Κεντρική Ελλάδα Ξέσπασμα Τσαρτσαρή! “Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός”

Ξέσπασμα Τσαρτσαρή! “Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός”

Θέση για την κατάσταση που επικρατεί με το λουκέτο στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό πήρε μα ανάρτηση-ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Τσαρτσαρής, συγκρίνοντας την κατάσταση στην Ελλάδα με το τι επικρατεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.  Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε ειδική αναφορά στα παιδιά, τονίζοντας ότι θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός και θα στραφούν στα ηλεκτρονικά “αθλήματα”.

Αναλυτικά:

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζει κανονικότατα. Σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι φίλαθλοι στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα. 3 μήνες την Άνοιξη, κουτσό καλοκαίρι με αρκετή δυσπιστία και φόβο από παιδιά και γονείς, έρχεται να πέσει η ταφόπλακα με το τρέχον δίμηνο.
Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός, θα αγαπήσουν τα e-sports ακόμα περισσότερο, θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες για την κοινωνικότητα και υγεία τους, θα αποκτήσουν ψυχολογικά με τον εγκλεισμό (μιλάμε για παιδιά έτσι; Που δεν ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση).
Ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές που ζουνε από τον αθλητισμό και από το κορμί τους, που οφείλουν να κρατούν σε καλή κατάσταση επι δωδεκαμήνου, πώς θα το συντηρήσουν; Με τρεξιματάκι στο πάρκο και push ups στο σπίτι;
Τα ερωτήματα είναι πολλά περισσότερα βέβαια και όλα τους απόλυτα ρεαλιστικά και δυστυχώς, συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα.
Υ. Γ. Ξέρω πολύ καλά την απάντηση περί διαθεσίμων ΜΕΘ κλπ. Ε βρείτε λύση κύριοι. Η δουλειά σας είναι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Λαύριο – ΑΕΚ [Live Streaming]

ΑΕΚ και Λαύριο συναντιούνται στον μικρό τελικό του Super Cup Ελλάδας. Χθες η ΑΕΚ ηττήθηκε …