Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Θυμήθηκα το τρίποντο του Ρούντι, έχει διάστρεμμα ο Μακ”

Βόβορας: “Θυμήθηκα το τρίποντο του Ρούντι, έχει διάστρεμμα ο Μακ”

giorgos vovoras panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια πραγματική μάχη με δύο παρατάσεις λύγισε από την Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε στο ΟΑΚΑ με 97-93. Ο Γιώργος Βόβορας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σέλβιν Μακ, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι του ξύπνησε μνήμες από το τρίποντο του Ρούντι πριν περικά χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση. Χάσαμε μια ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Το πιο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ αν σκοράρει πάνω από 80 πόντους είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το ρυθμό αυτό. Σε αυτό το σημείο πήραμε πολύ καλό βαθμό. Κρατήσαμε το ρυθμό και κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας για να κερδίσουμε. Όπως είπα στα αποδυτήρια στους παίκτες αύριο είναι μια νέα μέρα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι η διάθεση, η ενέργεια και η νοοτροπία. Πολλές φορές το θέλω μπορεί να σε οδηγεί να μην έχεις αυτή τη σκληράδα που είχαμε σήμερα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία».

Για το θέλω και το πρέπει της ομάδας: «Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς παίκτες που κάνουν step up στην Euroleague και το κίνητρο υπάρχει. Το πρέπει είναι διαφορετικό όταν παίζεις με την Ζαλγκίρις και διαφορετικό όταν παίζεις με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται χρόνο και χιλιόμετρα και να χτιστεί ένα υγιές σύνολο. Βαδίζουμε σε σωστό μονοπάτι, αλλά χάνουμε ευκαιρίες και όπως είπα μετά το Περιστέρι το θέλω και το πρέπει τα διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ».

Για τις σκέψεις του με το πέρας του αγώνα: «Όταν τελείωσε το ματς σκέφτηκα το τρίποντο του Ρούντι πριν 2 χρόνια. Είναι δύσκολο. Με τον κόσμο θα ήταν ένα ματς που θα παίρναμε έξτρα ώθηση. Έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Σε 48 ώρες θα είμαστε εδώ να μιλάμε για άλλο ματς. Υπάρχουν δύο σελίδες, η μία πως χάσαμε από τη Ρεάλ στις λεπτομέρειες, αλλά εγώ θα κρατήσω την άλλη σελίδα πως αυτή τη διάθεση και την πίστη πρέπει να τη δείχνουμε και στο επόμενο ματς κια να μην έχουμε τα παιχνίδια με μεγάλες διακυμάνσεις. Έτσι είναι η Euroleague πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου και να βγάλουμε μέσα στο παρκέ αυτό που δουλεύει καθημερινά η ομάδα για να χτίσει ένα δυνατό σύνολο».

Για τον Μακ: «Έχει ένα διάστρεμμα. Είναι νωρίς ακόμα αύριο θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…