Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Δεν υπάρχουν περιθώρια, να κάνουμε βήμα πρόκρισης”

Βασιλόπουλος: “Δεν υπάρχουν περιθώρια, να κάνουμε βήμα πρόκρισης”

panagiotis vasilopoulos peristeri strasbourg

Ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλει να κάνει την Τρίτη (22/12, 19.30) το Περιστέρι, που υποδέχεται την Στρασμπούρ στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» επί Γαλλικού εδάφους έκαναν μια άσχημη εμφάνιση και θέλουν να δείξουν εντός έδρας ένα καλό πρόσωπο για να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Στο πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία πραγματοποιήσαμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Στρασμπούρ, ενώ και απέναντι στην Λάρισα δεν ήμασταν πάλι αυτοί που έπρεπε» υποστήριξε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε άμεσα να αντιδράσουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για να έχουμε άλλη απώλεια, εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Στρασμπούρ, ο αρχηγός του Περιστερίου, εξήγησε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να τους πιέσουμε στην άμυνα, επιβάλλοντας το δικό μας παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…