Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Πρέπει να κερδίσουμε και το Μεσολόγγι”

Σερέλης: “Πρέπει να κερδίσουμε και το Μεσολόγγι”

serelis

Το Λαύριο κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την εκτός έδρας νίκη του επί του Περιστερίου, διαλύοντας τον Άρη, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για τον Χρήστο Σερέλη. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε το σύνθημα για συνέχιση της δουλειάς, ώστε να…τριτώσει το καλό μια μια ακόμα νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι το Σάββατο (12/12).

Αναλυτικά:

«Μετά τη νίκη στο Περιστέρι είχα ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση ειδικά στην άμυνα, για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μέχρι το 25-30′ του αγώνα ήταν όλα σωστά. Οι παίκτες είχαν σωστή διάθεση στην άμυνα, ενώ στην επίθεση κοίταζαν για την έξτρα πάσα. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, μετά το κακό ξεκίνημα. Σε 3 ημέρες έχουν και άλλο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Μετά τον αγώνα ξεκουραζόμαστε και αύριο κιόλας πρέπει να αρχίσουμε τις προπονήσεις για το ματς με το Μεσολόγγι».

Ο Σερέλης αναφέρθηκε και στον προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και ιδιαίτερα στον Σάββα Καμπερίδη που κάνει τεράστια προσπάθεια, όπως και όλος ο Άρης, να κρατήσει την ομάδα στην Α1. Έχει κάνει ήδη 2 νίκες και συνεχίζει την προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …