Κεντρική Basket League ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT Σερέλης: “Πιστεύαμε στην νίκη”

Σερέλης: “Πιστεύαμε στην νίκη”

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του πίστευαν ότι μπορούν να κερδίζουν την ΑΕΚ εστίασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σερέλης. Παράλληλά, ο τεχνικός της ομάδας της ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε στο…γούρι του με το ξύρισμα, λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να αποκαλύπτονται.

Αναλυτικά:

«Κάναμε κατάθεση ψυχής για 40 λεπτά. Τα παιδιά είχαν ενέργεια και ένταση, το θέλαμε πάρα πολύ και το πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον άτυχο της ομάδας, Δημήτρη Λεγκίκα, που θα μπει για άλλη μια φορά στο χειρουργείο. Όχι για κάτι σοβαρό. Ελπίζουμε να είναι περαστικά και να επιστρέψει στο γήπεδο δυνατός», τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου.

Για τη συνέχεια της ομάδας του τόνισε: «Βρήκαμε χημεία, παίζουμε πολύ καλά, δεν υπάρχει εγωισμός κι έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδια. Τα παιδιά χαίρονται τα ματς και τις προπονήσεις. Γι’ αυτό και βλέπετε το πρόσωπο αυτό στο γήπεδο. Στόχος είναι να παρουσιάζουμε αυτό το πρόσωπο και παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ να το κάνουν».

Αναφορικά με τους ξένους «λαβράκια» που βρίσκει το Λαύριο κάθε χρόνο, τόνισε: Υπάρχει όρεξη, μεράκι, βλέπουμε πολλούς ξένους και αντιμετωπίζουμε όλους τους παίκτες το ίδιο. Παίζει μεγάλο ρόλο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες μέσα στην ομάδα, που δίνουν στους ξένους το χώρο και το χρόνο να δείξουν τις ικανότητές τους».

Όσο για το γούρι του να εγκαταλείψει το μούσι του; «Αυτά δεν τα λέμε, αυτά τα κρατάμε», απάντησε γελώντας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Δειτε επισης

Λαύριο: Ανανέωσε και επίσημα ο Λημνιάτης

Παραμένει στο Λαύριο ο Γιώργος Λημνιάτης. Το Λαύριο ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανα…