Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Μετά τις προσθήκες και τα προβλήματα κορωνοϊού η ομάδα άλλαξε”

Σερέλης: “Μετά τις προσθήκες και τα προβλήματα κορωνοϊού η ομάδα άλλαξε”

serelis

Το Λαύριο επικράτησε μέσα στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή με 77-60 και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί του ξεκινήματος. Ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του αγώνα αναφερόμενος στο σερί της ομάδας του τόνισε ότι οι δύο προσθήκες και το γεγονός ότι τελείωσαν τα προβλήματα του κορωνοϊού βοήθησαν την ομάδα να αλλάξει.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι σήμερα πιστοποιήσαμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορωνοϊό και τις δύο προσθήκες η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έδωσαν στην ομάδα αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί χαίρονται τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πέρσι τα δύο πρώρα αποτελέσματα ήταν θετικά και μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε άνετα. Φέτος είχαμε τα προβλήματα με τον κορωνοϊό γι αυτό και κάναμε και τις προσθήκες για να βάλουν τους νεότερους σε μια σειρά. Υπάρχει και ένας ελληνικός κορμός που πάντα βοηθάει τους ξένους να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύαμε ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα αγχώναμε τον Ηρακλή, Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε για τον ηττημένο αλλά καμιά φορά παίζει ρόλο και το αν η άλλη ομάδα είναι σε πολύ καλή μέρα όπως σήμερα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό αλλά και η τύχη είναι σημαντικό φυσικά μαζί με την ικανότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…