Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη νίκη στον Πλάτωνα”

Πετρόπουλος: “Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη νίκη στον Πλάτωνα”

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός μετά την εκτός έδρας νίκη του την περασμένη εβδομάδα στην Λάρισα, υποδέχεται αύριο (19/12 17:00) τον Προμηθέα στο κλειστό του Πλάτωνα, όπου ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για 40 λεπτά, ώστε να κάνει… σεφτέ στην φυσική της έδρα.

Αναλυτικά:

«Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν ιδανικό για εμάς, αφού πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, στη Λάρισα. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπως φάνηκε και από την τελική διαφορά, κι ελπίζουμε να ήταν απλά μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

Φυσικά, θα ήταν τεράστιο λάθος αν το μυαλό μας έμενε εκεί. Έχουμε αφήσει ήδη πίσω αυτή τη νίκη και κοιτάζουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, μια από τις πιο γεμάτες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να επαναλάβουμε μια εμφάνιση, όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου, και να ξεκινήσουμε από την άμυνα την προσπάθειά μας.

Είναι δεδομένο πως, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε στα εντός έδρας ματς, μας έχει μείνει πικρία που δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη να πετύχουμε την πρώτη νίκη στον Πλάτωνα και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουμε όλα επί 40′ για να φτάσουμε σε αυτή τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…