Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Νίκη στην Λάρισα, όχι απλά καλό πρόσωπο”

Πετρόπουλος: “Νίκη στην Λάρισα, όχι απλά καλό πρόσωπο”

petropoulos ionikos mesologgi

Στην ανάγκη του Ιωνικού να πάρει την νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα αναφέρθηκε μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ανδρέας Πετρόπουλος. Ο παίκτης της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου τόνισε ότι για την ομάδα του δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση κόντρα στους Θεσσαλούς, αλλά χρειάζεται πάση θυσία η νίκη.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League

Την προηγούμενη εβδομάδα ξέραμε ότι τα πράγματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολα, αλλά προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα όσο το δυνατόν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε μαθήματα, αντιμετωπίζοντας μια κορυφαία ομάδα.

Αυτή τη φορά όμως δεν έχουμε το περιθώριο να μπούμε στο παιχνίδι της εβδομάδας απλά για να δείξουμε καλό πρόσωπο. Θέλουμε τη νίκη στην Λάρισα. Φυσικά, θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, που παίζει στην έδρα της κι έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην Πυλαία.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη την εβδομάδα, έχουμε δουλέψει σκληρά κι ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε το πλάνο του κόουτς Αγγέλου για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε μια δεύτερη πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…