Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Ουέσλεϊ Γκόρντον και επίσημα! (pic)

Λάρισα: Ουέσλεϊ Γκόρντον και επίσημα! (pic)

0dc247c07eee71a72cf9409729fb3455 XL

Την απόκτηση του Ουέσλι Γκόρντον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Λάρισα. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ βρίσκεται αρκετές μέρες στην χώρα μας και αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Σακίλ Γκούντγουιν.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Wesley Gordon που παίρνει τη θέση του Shaquille Goodwin στο ρόστερ μας. 

Ο Wesley Gordon που είναι γεννημένος στις 14 Ιουλίου του 1994, αγωνίζεται ως Center και κατάγεται από τις Η.Π.Α. ενώ γνωρίζει τη Stoiximan Basket League από την ομάδα του Ρεθύμνου με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-2020. 

Ο καλαθοσφαιριστής που ανήκει στους ψηλούς των «κυανόλευκων» (2.06μ.) δεν γεύτηκε ποτέ ως τώρα τη «μαγεία» του ΝΒΑ, όμως έκανε δυνατό πέρασμα από τους Panthers Fürstenfeld (2017-2018) της Αυστρίας, εκεί όπου ανήκε στην κατηγορία των κορυφαίων ριμπάουντερ της Bundesliga. 

Στη συνέχεια ταξίδεψε ως την Ουγγαρία για να φορέσει τα χρώματα της Soproni KC (2018-2019), πριν έρθει στην Stoiximan Basket League για το Ρέθυμνο, με το οποίο άφησε θετικές εντυπώσεις. 

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory τον ανακοινώνει με κάθε επισημότητα, ενώ να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεν ήταν ανενεργός, τους προηγούμενους μήνες έπαιξε για λογαριασμό της Le Portel στην Pro A της Γαλλίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …