Κεντρική Β' Εθνική Κόρινθος: “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε”

Κόρινθος: “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε”

134661274 1350515831978550 7332038105817613525 o

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να επιχορηγήσει τα έξοδα μετακίνησης της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο ΚΑΟΚ. Η ομάδα της Κορίνθου τόνισε ότι αυτή η κίνηση της δίνει δύναμη να συνεχίσει.

Αναλυτικά:

«Με πολλή χαρά και ανακούφιση γίναμε αποδέκτες της απόφασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για επιχορήγηση του συλλόγου μας, αναφορικά με τα έξοδα μετακίνησης της αντρικής μας ομάδας.

Η απόφαση, παρ ότι το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο ο ΚΑΟΚ μετάσχει έχει ανασταλεί προσωρινά, δείχνει την βούληση του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, του Αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ.Ιωάννη Μαντζοΰνη αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστάσιου Γκιολή να στηρίξουν έμπρακτα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, όχι το σύλλογο μας μόνο αλλά συνολικά τον Αθλητισμό. Αυτό το κύτταρο ζωής που όλοι μας έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε, να προωθούμε και να στηρίζουμε

Η αρωγή και στήριξη της Περιφέρειας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε!

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράσουμε δημόσια το ελάχιστο που μπορούμε, τις θερμές μας ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τους κ.κ Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Ι.Μαντζούνη και Αν.Γκιολή για την απόφαση επιχορήγησης.

Ευχόμαστε να είναι υγιείς πρωτίστως και πάντα να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο μας, τους ανθρώπους του, τα παιδιά μας!

Καλή χρονιά!

Το Δ.Σ του ΚΑΟ Κορίνθου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …