Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καταδικάστηκε ο Γιαννακόπουλος!

Καταδικάστηκε ο Γιαννακόπουλος!

dimitris giannakopoulos

Καταδικαστική απόφαση πήρε το Εφετείο Αθηνών για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σύμφωνα με την προσωπική δήλωση του Γιώργου Σκινδήλια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σκινδήλια:

«Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 8.12.2020 και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η ανάγκη αποκατάστασης της τιμής και υπόληψής μου, που τόσο επίμονα και επί πολλά χρόνια προσβλήθηκαν, επιβάλλει να καταστήσω γνωστό ότι το ποινικό δικαστήριο, με την ομόφωνη τελεσίδικη απόφασή του, έκρινε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τον ιστότοπο συμφερόντων του με την επωνυμία «Newsbomb.gr» για να με συκοφαντήσει επανειλημμένα.

Όμοια απόφαση έχει λάβει το Εφετείο Αθηνών και στην παράλληλη αστική δίκη, καταδικάζοντας τον εμπνευστή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μού καταβάλει χρηματική αποζημίωση και να δημοσιεύσει την εις βάρος του απόφαση στον ίδιο ιστότοπο newsbomb.gr.

Αθήνα, 14.12.2020»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Προς sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μόλις 3.000 εισιτήρια απομένουν για να είναι sold out ο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με ντέρμπι…