Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Ο Κολοσσός “προστατεύτηκε” από την διαιτησία”

Καμπερίδης: “Ο Κολοσσός “προστατεύτηκε” από την διαιτησία”

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Για πρόβλημα στην νοοτροπία του Άρη μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Κολοσσό στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση παραδέχθηκε ότι υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία, τονίζοντας ότι οι Ροδίτες “προστατεύτηκαν” από τους γκρι.

Αναλυτικά:

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γιατί μια νίκη θα μας έδινε ένα περιθώριο να προσεγγίσουμε το υπόλοιπο πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο σωστό επίπεδο πνευματικής ετοιμότητας. Μπήκαμε γρήγορα όμως στο επίπεδο που έπρεπε για να ανακάμψουμε στο σκορ. Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές. Αλλά η εικόνα ήταν αυτή που υποψιαζόμασταν πριν τον αγώνα. Με τον τρόπο θέλαμε να επιτεθούμε θεώρησα ότι υπήρχε ένα κενό που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθωθεί είναι η νοοτροπία που βλέπουμε τον αγώνα. Αν σκεφτόμαστε πιο ομαδικά και έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση τότε τα κενά από τους τραυματίες θα καλυφθούν. Ο Κολοσσός είχε την απουσία του Άντριτς αλλά έπαιξε πιο έξυπνα από εμάς. Δυστυχώς το μυαλό της ομάδας έχει χαλάσει και δεν σκεφτόμαστε όσο ομαδικά θα έπρεπε».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα όσα έγιναν στο τέλος με τη διαιτησία:

«Προφανώς και επηρεάστηκε η ομάδα στο τέλος από όσα έγιναν. Εμείς κάποιες από τις επαφές ενώ μπορούσαμε να τις κερδίσουμε και σε άλλες φάσεις “προστατεύτηκε” ο Κολοσσός. Για παράδειγμα το 5ο φάουλ του Τσάλμερς δόθηκε πολύ εύκολα, βγήκε πολύ εύκολα εκτός ο καλύτερος παίκτης μας μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…